AllMy.Bio

Wiki Article

allmy.bio

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’de birlikte çdüzenıştığı 33 evetşındaki Avusturyalı forvet yürekin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın kalan aktarma ücreti talepleri ve aksi tepkilerin bir kombinasyonu hasebiyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıdem taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi güneşü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonra çıkma West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline bağlı lafşmaları reddetti.

Orta saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna düzme dokuz rolüyle başlarken, Marcus Rashford ve Jadon Sancho daha geniş pozisyonlarda çalıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması dolayısıyla ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi yalnızca 45 zaman oynadıktan sonrasında koyulmak muhtevain yeterince yönlü görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 senelerı beyninde Premier Lig’bile 184 karşılaşmata 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söyledi.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi Abdübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi bulunduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların nazaründe sahi yanlış bir eylem.”

Everton, Lille’den Belçikalı midi saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline transfer etti.

20 evetşındaki aktris, Premier Lig’de sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini takip etmek yürekin Cumartesi tarihü Goodison Park’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve oyuncu midein bir ücret akseptans etti .

EvertonTV’ye “Everton’a binmek harika bir ruh” dedi. “Muhteşem, majör bir kulüp olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun seneler parçbeyı bulunmak istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonrasında Everton’ın gökçe yazın beşinci imzası evet.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran kocaoğlannda Hollanda alınsında çıhun Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma sonucunda önemli bir figür olduğunu söylemiş oldu.

“Buradaki cümle beni sahiden istediklerini ve benim midein bir planları olduğunu gösterdi” dedi.

“Menajer ve ayak topu direktörü Kevin Thelwell ile yaptığım telakkimeleri elhak takdirname ettim. Bana nasıl oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok heves aldım.

“Yönetici en üst seviyede oynadı, birçok şey kazandı ve aynı zamanda bir orantı saha oyuncusuydu. Ondan alaka vermek çok şey anlatım ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüyorum.

“İkisinin de çok şu denli hırsı var ve bu benim tipim, şu demek oluyor ki eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a getirmek istediğimiz bir aktör.

Midi sahamızı canlendirmeye yardımcı olacak birkötü harika özelliği var ve daha 20 yaşında ve henüz da uz çıkmak dâhilin muazzam bir potansiyele ehil.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu kuruluşlacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Barça, La Liga’nın katmanı mali düzenlemelerine uymak sinein ele tuzakınması müstelzim vahim mali sorunlarla boğuşuyor.

Haddizatında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve eşya yapmış oldurmak kucakin gelecekteki gelirlerinin önemli bir kısmını sattığı medlulına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın yönı teselsül pakt, müdafaa oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile midi saha oyuncusu Franck Kessie’yi bile imzaladı.

Bununla bile, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak karınin Barca Studios ticari kolunda önemli bir behre olan dördüncü bir ‘finansal kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çkızılışıyor.

Hassaten, uzun süredir işlev yapan defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğişikliklerin Barcelona’evet yeni oyuncular kaydetmeye mebdelamasına icazet vereceğine inanıyor, fakat ligde allmy bunun bir kerede değil, ferdî olarak kuruluşlabileceğine değgin bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı orta saha oyuncusu Frenkie bile Jong’un geleceği konusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, Bile Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea de ilgilendiğini tabir ediyor.

Bununla müşterek, De Jong’un bu mevsim yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin baştan strüktürlandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona reis beyı Joan Laporta , abdübün Hollanda ulusal takımının kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie bile Jong çok kaliteli bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve zümre arkadaşlarıyla birlikte çok canlü bir orantı sahamız var.

Teklifleri var ama tığ onun kalmasını istiyoruz ve o da konaklamak istiyor.”

Barcelona hassaten, Nou Camp’ta Alışveriş günkü Pumas’a karşı sezon öncesi maçından önce allmy yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite bile dahil olgunlaşmak üzere bir dizi oyuncuyu alma etmeye çalışıyor.

Laporta, “En yararlı şeyin değişik bir ağırlıkmda aldatmak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her vakit saygı duyuldu, ancak ileriye doğruca bir girişim allmy atmaları müstelzim bugün geldi. Bu hafta her ikisini de düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page